SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wemmenhögs Budoförening
Klubben för hela familjen


Välkommen till vår hemsida!

 
Vår vision är att främja ungdomars fysiska och psykiska hälsa genom
att skapa en meningsfull fritidssysselsättning baserat på kampsporternas filosofi.
 
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Våra träningsavgifter? Klicka då här »Bli medlem »
 
Gradering 18 maj
2024-05-18 19:07

Idag har det varit gradering på klubben. Först ut var barn nybörjare, som tränar på måndagar och onsdagar. Barnen fick från svart markering till gult moonbälte. 

Sedan var det dag för de som tränar på tisdagar och onsdagar, barn fortsättning, U15, U18 och vuxna nybörjare. I denna gruppen var det hela vägen upp till brunt bälte. 

Nu ska det bli roligt att se alla i sina nya bälten och grader!

Nyhetsbrev maj
2024-05-12 19:40

Nu går vi in på upploppet av vårterminen. Det är snart gradering och efter det är terminsavslutning. Planeringen för årets sommarläger är i full gång. Höstterminen planeras även den för fullt!

 

Gradering

Terminens gradering är lördagen den 18 maj. De som ska gradera kommer att meddelas av respektive tränare. Fyll i lappen och lämna tillbaka snarast. Nytvättad och struken dräkt!

 

Terminsavslutning

Terminsavslutningen kommer att vara fredagen den 24 maj. På avslutningen kommer även de som har deltagit på klubbtävlingarna att premieras. Det blir lekar och grillad korv.

 

Sommarläger

Även i år blir det sommarläger. Helgen den 16–18 augusti kommer vi att ha läger på Gydarps lägergård i Snogeholm. Det kommer att finnas möjlighet till övernattning (begränsat antal platser). Anmälningsformulär till lägret kommer inom det snaraste.

 

Utförsäljning av klubbkläder!

Vi har rea på klubbkläder med 20 % rabatt. Vi säljer ut vårt innestående lager av klubbkläder, då vi till hösten kommer med en ny kollektion av kläder.

 

Tävlingar

Det har varit ett gäng som har varit i väg på lite olika tävlingar (både tävlande och domare), både i Staffanstorp, Knislinge, och även i Trollhättan.  Några har varit över i Danmark på läger. Nu senast var det Budo Nord cup i Lund som vi hade deltagare på.

 

Vi ses på mattan!

Uppdatering av licenser
2024-04-28 22:23

I helgen var Pelle och undertecknad i Borlänge för Judo4balans utbildning, i första hand som ett steg i högskoleutbildningen judo tränare.

En lärorik helg med massor av trevliga kollegor i branchen

Kursen behandlade fallträning för seniorer och arbetsför ålder

 

Joakim 

Terminens sista klubbtävling
2024-04-27 21:05

Idag har det varit den sista klubbtävlingen för denna terminen. Det var 18 superduktiga judokas som ställde upp, någon för första gången och några lite mera rutinerade. Ni var jätteduktiga! Vi vill även passa på att tacka all som har hjälp till i sekretariatet, som coacher, sjukvårdare, tävlingsledare, domare och i kiosken. och ett stort tack till alla som har kommit och hejat på!

Det kommer att vara en prisutdelning på terminsavslutningen. 

 

En fullmatad judohelg
2024-04-20 22:07

Helgen den 20,21 april hade vi många aktivister igång.

 

Lördagen tävlade Niklas, Isabella, Anton och Emilio. Anton som tävlade för första gången på länge inga matchvinster men lärorikt. Isabella skadade tyvärr axeln i sista matchen men gjorde bra ifrån sig. Emilio van sin första match i U18 -81, vilket är wow. Niklas gjorde comeback i veterantävlingar och bärgade guld.

 

Daniel backade upp Marie som tävlingsledare.

 

Anton var uppe på mattan och dömde

 

Parallellt med detta var Joakim på motorträffen ett program inom SJF för att förändra normer inom svensk judo.

 

Lördagen avslutades med att Joakim och Pelle åkte till Knislinge för domargenomgång inför söndagen. Detta som ett steg i Högskoleutbildningen för judotränare.

 

 

Söndag och skåneserien i knisslinge, tävlade gjorde Kian, Tex, Aurora, Olof, Oskar, Lovisa, Ludvig, Anton, Illios, Elina, detta resulterade i 3 silver och 4 guld.

 

Daniel backade upp Marie som tävlingsledare i Knislinge.

 

Anton var uppe på mattan och dömde

 

Joakim var uppe på mattan och dömde och Pelle tog lead i sekreteriatet allt detta som ett steg i Högskoleutbildningen för judotränare. 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetsparners