SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wemmenhögs Budoförening
Klubben för hela familjen
Välkomna till en ny termin!

Nu kör vi igång höstens termin med samma pass och samma tider som i våras. Hösten kommer att bjuda på massor av aktiviteter, så som tävlingar, läger, kurser och framför allt, många roliga träningspass! På tavlan nere på klubben kommer vi hänga upp en grov terminsplanering, inbjudningar mm.

Har dräkten krympt eller träningsoverallen slitits ut har vi fyllt på lagret med utrustning, bara att prata med oss så hjälper vi er gärna. Tänk på att denna försäljning hjälper oss att undvika lotteriförsäljning mm.

Vi söker även efter fler människor som kan hjälpa oss tex med uppdatering av hemsidan/våra sociala medier mm, känner ni att ni har tid över så prata med oss i styrelsen.


Viktiga datum

2018-09-02 så skall vi lägga tillbaka mattan efter att YIF har hyrt anläggningen, klockan 17:00 samlas vi för att tillsammans hjälpas åt med detta.

2018-10-06/07 har vi vår tävlingshelg här behöver vi alltid hjälp med allt från sjukvårdare, sekretariat, kiosk mm håll utskick efter mer info men ni behövs.

2019-01-04/06 World Class Judo Camp i Skurup. Som vanligt arrangerar vi vårt årliga lager för lite mer avancerade utövare där vi samlar folk från hela Sverige. Håll koll efter mer info.


Fallteknik

Vi kommer under hösten att satsa en del på att lära ut fallteknik med 3 huvudområde

-Barn: framförallt med skolsamverkan och på skoltid

-Vuxna: i arbetsför ålder där satsningen sponsras av bla Svenska Judoförbundet och AFA

-Seniorer: kommer att vara dagtid

Fokuset kommer att ligga på att hjälpa till att minska fallskador i samhället, detta är ett stort projekt med bla Svenska Judoförbundet och AFA. Är ni sugna, har ett företag som är intresserade, eller en klass, hör av er. Vi siktar på att komma igång med detta under slutet på september

 

Sponsorer

En annan nyhet är att vi fått hem de första mattorna med tryck, vill ni/ert företags sponsra prata med Joakim så hittar vi en lösning på detta. Kostnad 7000:- för tryck på matta med minst 5 års exponering, Mattan kommer att finnas med på tävlingar, läger och ordinarie träningar.

 
Samarbetsparners