Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Wemmenhögs Budoförening
Klubben för hela familjen

Välkommen till vår hemsida!

Vår vision är att främja ungdomars fysiska och psykiska hälsa genom
att skapa en meningsfull fritidssysselsättning baserat på kampsporternas filosofi.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Våra träningsavgifter? Klicka då här »Bli medlem »

WBF-nytt juni
2020-06-05 09:05

Uppdatering:

Efter att detta skrevs har Svenska Judoförbundet kommit med nya riktlinjer. Vi återkommer inom det snaraste med mer info.


Hoppas att alla har det bra i sommarvärmen! Det har varit en väldigt annorlunda vår när allt bara stannade av och ställdes in pga. Covid -19. Nu ser vi fram emot sommarledighet och att vi får träna som vanligt till hösten igen!

Vårterminen

Vår ordinarie träning ställde vi in från och med den 16 mars. Några veckor senare började vi med uteträning i form av judoinriktad fys. I början var det lite kallt, vantar och mössa behövdes! Nu är det skönt med shorts och t-shirt! De som har varit med har utrustats med hopprep, gummiband och sittunderlag att ha med sig till varje träningstillfälle.

Terminsavslutning

Tyvärr blir det ingen terminsavslutning denna gång, detta pga. av Covid -19.

Sommaraktivitet

Kommunen har bett oss att ordna någon form av aktivitet under sommarlovet. Vi kommer ha ett begränsat antal platser och följa de riktlinjer som finns. Det blir 1–2 timmar/dag under en veckas tid. Anmälan krävs, kommunen kommer hjälpa till med marknadsföringen av det. Vi kommer att skicka ut mer info till våra medlemmar om detta, då de är välkomna att anmäla sig.

Sommarläger

Vi i styrelsen har beslutat att ställa in årets sommarläger, tyvärr. Vi tar igen det nästa år!

Höstterminen

Vår plan är att dra igång höstterminen i samband med skolstart, den 24/8. Vi återkommer med mer info om detta under sommaren.

Helgen den 3-4 oktober är det Wemmenhögs Judo Open och den 5 december är det Kata-SM och Lag-SM.

Trevlig sommar!

WBF-nytt Mars
2020-03-27 10:56

Solen lyser, fåglarna kvittrar, träd och buskar börjar bli gröna och vi går mot ljusare tider. Denna vår blev kanske inte riktigt som man tänkte sig i början på året. Därför är det extra viktigt att passa på att vända näsan mot solen och njuta av de små sakerna i livet!

Corona

Judo är en kontaktsport och därför har vi valt att pausa träningen för tillfället, på grund av rådande Corona-virus. Gå gärna in på Judo-förbundets hemsida. https://judo.se/2020/03/med-anledning-av-utbrottet-av-coronavirus/

Träning

Just nu tittar vi på hur vi ska lägga upp träningen för resten av terminen. U13/U15- gruppen har börjat med fysträning utomhus en gång i veckan. Vi planerar även för någon form av sociala aktiviteter, typ bara träffas och grilla korv. Håll koll på Facebook och mejlen för vidare info.

Fortsätt träna! Vi skickar ut träningssnuttar och övningar som man kan göra hemma.

Tävling

Var med och tävla om att få din bild tryckt på en t-shirt. Rita en bild som har med judo eller Wemmenhögs budoförening att göra och skicka ditt bidrag ordforande@wemmenhogsbudo.se till senast den 15 april. Styrelsen utser en jury.

Kommande

Vi börjar höstterminen som brukligt med vårt läger. Helgen den 29–30 augusti är vi på scoutgården i Hörrs Nygård och tränar judo, grillar, leker och umgås.

3–4 oktober är det dags för Wemmenhög Judo Open (Syd Cupen Och Skåne Serien)

Vi har även glädjen att meddela att lördagen den 5 december anordnar vi, Wemmenhögs Budoförening, SM i Kata och Lag-SM.


Hälsningar från styrelsen

Klubbtävling 3 2020 - INSTÄLLT!
2020-03-12 08:11

Då vi valt att ställa in all träning med anledning av Coronaviruset blir det inte heller någon klubbtävling denna gången.


Vi kör hårt nästa gång istället!

Klubbtävling 29/2
2020-02-29 12:27
Idag var det dags för årets andra klubbtävling och som vanligt bjöds det på fantastisk fin judo. Ett stort tack till alla tävlande och till alla som var med och hjälpte till. Utan er hade det inte blivit något.

Nästa klubbtävling är den 22/3.


WBF-nytt februari
2020-02-27 14:14
Välkomna till en ny termin!

Nu är terminen i gång för fullt! Vi har redan hunnit med en hel del. Året började med vårt stora läger, World Class Judo Camp, och sen följde vi upp med att anordna (tillsammans med Judo Syd) SM i Judo i Malmö.


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetsparners