Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Wemmenhögs Budoförening
Klubben för hela familjen

Välkommen till vår hemsida!

Vår vision är att främja ungdomars fysiska och psykiska hälsa genom
att skapa en meningsfull fritidssysselsättning baserat på kampsporternas filosofi.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Våra träningsavgifter? Klicka då här »Bli medlem »

WBF-nytt Mars
2020-03-27 10:56

Solen lyser, fåglarna kvittrar, träd och buskar börjar bli gröna och vi går mot ljusare tider. Denna vår blev kanske inte riktigt som man tänkte sig i början på året. Därför är det extra viktigt att passa på att vända näsan mot solen och njuta av de små sakerna i livet!

Corona

Judo är en kontaktsport och därför har vi valt att pausa träningen för tillfället, på grund av rådande Corona-virus. Gå gärna in på Judo-förbundets hemsida. https://judo.se/2020/03/med-anledning-av-utbrottet-av-coronavirus/

Träning

Just nu tittar vi på hur vi ska lägga upp träningen för resten av terminen. U13/U15- gruppen har börjat med fysträning utomhus en gång i veckan. Vi planerar även för någon form av sociala aktiviteter, typ bara träffas och grilla korv. Håll koll på Facebook och mejlen för vidare info.

Fortsätt träna! Vi skickar ut träningssnuttar och övningar som man kan göra hemma.

Tävling

Var med och tävla om att få din bild tryckt på en t-shirt. Rita en bild som har med judo eller Wemmenhögs budoförening att göra och skicka ditt bidrag ordforande@wemmenhogsbudo.se till senast den 15 april. Styrelsen utser en jury.

Kommande

Vi börjar höstterminen som brukligt med vårt läger. Helgen den 29–30 augusti är vi på scoutgården i Hörrs Nygård och tränar judo, grillar, leker och umgås.

3–4 oktober är det dags för Wemmenhög Judo Open (Syd Cupen Och Skåne Serien)

Vi har även glädjen att meddela att lördagen den 5 december anordnar vi, Wemmenhögs Budoförening, SM i Kata och Lag-SM.


Hälsningar från styrelsen

Klubbtävling 3 2020 - INSTÄLLT!
2020-03-12 08:11

Då vi valt att ställa in all träning med anledning av Coronaviruset blir det inte heller någon klubbtävling denna gången.


Vi kör hårt nästa gång istället!

Klubbtävling 29/2
2020-02-29 12:27
Idag var det dags för årets andra klubbtävling och som vanligt bjöds det på fantastisk fin judo. Ett stort tack till alla tävlande och till alla som var med och hjälpte till. Utan er hade det inte blivit något.

Nästa klubbtävling är den 22/3.


WBF-nytt februari
2020-02-27 14:14
Välkomna till en ny termin!

Nu är terminen i gång för fullt! Vi har redan hunnit med en hel del. Året började med vårt stora läger, World Class Judo Camp, och sen följde vi upp med att anordna (tillsammans med Judo Syd) SM i Judo i Malmö.


Klubbtävling 2 2020
2020-02-14 13:24


Var? Här på klubben

När? Lördagen den 29/2 kl 9:30

Hur? För alla barn som har gul markering och uppåt.

 

Nu är det äntligen dags för klubbtävling igen så att alla ska få känna på hur det är att tävla, men med kompisarna på klubben.

Vi samlas kl 9:30 och allt drar igång kl 10:00.

Invägning och anmälan sker på träningarna innan, 17/2-27/2.

Vill du inte tävla själv så kom ner och heja på dina kompisar.

 

Detta är även ett evenemang för våra vuxna medlemmar och för alla föräldrar då det är ett supertillfälle att lära sig hur sekretariaten fungerar. Ni får sitta med någon som varit med innan och lär er snabbt hur det går till. Det behövs även coacher till de tävlande. Anmäl er på listor på klubben.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetsparners